Жилищно строителство процес за професионалисти

Жилищно  строителство е процес, който включва следните  дейности :

Първото, което трябва да се направи е изготвяне, съгласуване на работен проект и издаване на разрешение за строителство.

Много е важен цялостният мениджмънд  на строителният процес, като се започне от подготовката на терена, изкопните работи, без да забравяме хидро-геоложките проучвания на местността.

Първият етап от комплексното строителство е грубия строеж - изкопни работи, армировка, кофраж, бетон, зидария, покрив. Следват довършителни работи - Вик, Ел.инсталация, дограма, изолации, мазилки, настилки и др.

Най-накрая е вертикалната планировка - оформяне наклона на терена, градинки, бордюри, подпорни стени и др.

Жилищно строителство фотогалерия

монтаж на опорен блок
Груб строеж на къща
пълнене и монтаж на габиони
тръбопровод с обратен насип
канавка отводнителна
строеж на открит басейн
Русе изкопни работи
съоръжение стомано бетонов блок
басейн хидроизолация
открит малък басейн

Всичко за жилищното строителство

Довършителни и ремонтни работи са също важен елемент от жилищното строителство и по-специално визуализацията на една сграда. Ето какво включват те:

Изработка на декоративни стени и сводове, паравани и прегради, скрито осветление, доставка и монтаж на растерни тавани.

Полагане на вътрешна шумо и топло изолация, направа на изкоп за основи, направа на армировка за стени, изливане на подложен бетон, външни подпорнин стени, подова настилка, колони и шайби, плочи, бетон за фундаментистени, шахти, бетон за подова настилка, външни подпорни стени,плочи, колони и шайби.

Дейности в областа на жилищното строителство са още: монтаж на дървени греди за покрив, направа на дъсчена обшивка по покриви, пароизолация, полагане на топло и хидроизолация, покриване с асфалтова мушама върху дъсчена обшивка, покриване с керемиди, направа на тухлена зидария, мазилки и шпакловки.

Жилищно строителство - тайни и истини

Изработка на вътрешна варова мазилка по тавани и стени, гипсова шпакловка по стени и тавани, полагане на декоративни и луксозни вътрешни мазилки и покрития.

Още строителни дейности, които предлага строителна фирма "ВЕС СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД - външна минерална мазилка по фасадни стени, парапети, еркери, стрехи, грундиране по стени и тавани, полагане на латекс, облицовки с теракот, фаянс и др. по фасади, и вътрешни части, доставка и монатаж на ламиниран паркет и др. Още за строителството...

eXTReMe Tracker

Our Partners : MyUniversals | Trafic-bg | Traveltourismblog | Useful-news